TL-MR3420 virtual router not working

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-MR3420 virtual router not working
TL-MR3420 virtual router not working
2017-02-20 22:14:15 - last edited 2020-09-07 10:45:30
Model :

Hardware Version :

Firmware Version :

ISP :

Hi, I am living in RSA

I have 3 cameras that i want to check from the internet, i had a TL-MR3420 version 3. Before i was using a version 2.4 without any problems using port forwarding or virtual router.
I have even tested with port forward.com and the version 3 don't accept the setting and is not working. I have copied the exact settings from version 2.4.

Any ideas or new firmware, i saw many problems on the internet with the version 3.

Any help will be welcomed as i am not the only one with this problem.

Jean Louis Haye

:D

0
0
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:TL-MR3420 virtual router not working-Solution
2017-09-01 18:28:14 - last edited 2020-09-07 10:45:30
Recommended Solution
0
0
#4
Options
6 Reply
Re:TL-MR3420 virtual router not working
2017-02-26 19:13:17
WAN addresses are the same on both routers? Can you see any errors?
0
0
#2
Options
Same problem with Port forwarding
2017-08-31 20:08:24
I also recently upraded from a ver 2.4 to a ver 3 (TL MR 3420). I have the same problem. The virtual servers work on ver 2.4 but not on ver 3.
At the moment my remote site is not active until I can sort this out.

I am using a 3g modem stick to connect to the internet.
0
0
#3
Options
Re:TL-MR3420 virtual router not working-Solution
2017-09-01 18:28:14 - last edited 2020-09-07 10:45:30
Recommended Solution
0
0
#4
Options
Firmware Upgrade worked!
2017-09-04 19:08:22
Thanks Anton L.Z

The upgrade seem to have worked.

Regards

Willem
0
0
#5
Options
Firmware upgrade worked, but keeps on disconnecting
2017-09-04 19:43:49
Hi Anton

The firmware upgrade worked fine with the port forwarding, but now the USB modem keeps on disconnecting after a few minutes. I have to reboot the router in order to restore the connection.

This does not seem right.

Is there not a way to implement a ping watchdog, similar to the one used on the TL- WA7210N. If you can ping google for instance every couple of minutes to check that it is there. If not the router must reboot itself.

Willem
0
0
#6
Options
Re:TL-MR3420 virtual router not working
2020-09-05 17:22:04 - last edited 2020-09-05 17:30:52

Hello @Haye,

 

I would suggest you to try disabling your internal wifi adaptor and enable it again. You should also use these virtual router software that works every time just type ncpa.cpl in the run then you will be able to connect it.

 

I hope this was useful....

 

Regards,

Mika Hawkins

2
2
#7
Options