juanjo_pmLV1Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Deco
2021-01-08 14:21:06
Re:Slow Wi-Fi Speed on Deco M4
RickWenzel wrote @MikkelDK There is no much you can do! you will never get the same speed using WIFI as you handle with a cable connection. As well seems this DECO units lose around 20% - 30%...
0KUDOS
Forums/ Deco
2021-01-07 13:34:38
Re:DECO M4: bad performance
juanjo_pm wrote @TP-Link Hello, thanks for your interest. About the questions, 1) Main deco is connected acting like a router via Ethernet to my ISP router. The other 2 Deco (slaves) were connected...
0KUDOS
Forums/ Deco
2021-01-01 17:57:41
Re:DECO M4: bad performance
@TP-Link Hello, thanks for your interest. About the questions, 1) Main deco is connected acting like a router via Ethernet to my ISP router. The other 2 Deco (slaves) were connected via wireless as...
0KUDOS
Forums/ Deco
2020-12-29 17:57:28
Re:DECO M4: bad performance
No news or information about a problem so usual as I have realized once I have been looking for a solution or explanation about it. The only conclusion I get is that the devices connected to "slaves"...
0KUDOS
Forums/ Deco
2020-12-29 17:54:50
Re:bad internet speed
hello @TP-Link I have the same trouble @Axel59 has. The speed of the devices connected to an "slave" node is not as fast as I expected it was going to be. I thought this kit would let me keep a fast...
0KUDOS
Forums/ Deco
2020-12-26 16:20:33
Re:Velocida Deco M4R
Hola. Estoy igual. En el deco principal la velocidad de descarga es correcta pero en los esclavos o repetidores el rendimiento es nefasto. Con el problema entre manos ahora veo que es MUY COMÚN y no...
0KUDOS
12