Fleegle61LV2Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Omada Cloud SDN
2022-01-06 02:22:23
Re:Speed Test: wrong latency in "ISP load" panel
@S-K Nice! I kept seeing 120 or higher latency. Changed over to Cloudflare. Not getting 20ms latency. Graph looks much better
0HELPFULS
Forums/ Omada Cloud SDN
2021-11-22 17:05:00
Re:OC200 does not support OMADA 5.x
@Mr_Picard You may want to wait for the OC-X00 controllers firmware to be released. I have the OC-200 and would love for it to be 5.0 but then again.....Not sure if thats gonna be better...or worse.
0HELPFULS
Forums/ Omada Cloud SDN
2021-11-18 22:36:41
Re:OC200 massive upload - 300 GB in 70 days ?
Ditto....The OC200 should not be THAT busy with data.
0HELPFULS
Forums/ Omada Cloud SDN
2021-11-18 22:35:09
Re:Cannot access port 161 on ER605, EAP225 or OC-200
So I did a full power shut down today of all my hardware. I STILL cannot get SNMP connectivity to any of the TP-Link hardware other than the switch. The rest say they have UDP 151 open but I cant get...
0HELPFULS
Forums/ Omada Cloud SDN
2021-11-17 12:06:46
Re:Cannot access port 161 on ER605, EAP225 or OC-200
I actually had done restarts 2 days ago. I did a very comprehensive scan and I see UDP/161 is open on the router and EAP yet...they wont respond back. I may try changing to V3 rather than using V2C...
0HELPFULS
Forums/ Omada Cloud SDN
2021-11-17 03:46:34
Re:Cannot access port 161 on ER605, EAP225 or OC-200
@John1234 I am doing an extensive nmap and I do see that UDP port 161 is open but...its not responding back when LibreNMS tries to add them as devices so it can monitor any issues with them. So my...
0HELPFULS