The signal disappear after setting router as repeater

The signal disappear after setting router as repeater
The signal disappear after setting router as repeater
2019-01-16 07:51:11 - last edited 2019-01-17 05:46:57

I have a TP-LINK TL-MR3420 V2 router which I setup as a repeater.

 

It works good for few hours (1-2) and suddenly the AP disappear from Wi-Fi list.

 

If I set the router as a normal router it works fine.

 

I don't understand what it's wrong with it. Kodi Can someone explain me what's the problem? Thanks!

0
0
#1
Options
2 Replies
Re:The signal disappear after setting router as repeater
2019-01-17 08:56:43

Hi,

 

As far as I know, there is no repeater or range extender mode on MR3420 V2. 

 

How did you setup as repeater?

 

Check firmware version. Update if it's not latest.

0
0
#2
Options
Re:The signal disappear after setting router as repeater
2019-04-13 19:40:41

This router does not include an inbuilt modem and works well with cable broadbands(eg Hathway). Your device(tp-link TL-MR3420) doesn't have a direct option of use as an extender. 

But you can still use it as range extender by a little modification in settings.

I can try this article about this: - setup router as a repeater

If this doesn't work for you then you can try another device form TP-Link TL-WA850RE

It barely cost 15$ and it can extend your wifi range within a few steps. I've personally used TL-WA850RE and I'm satisfied with the device and its performance. 

https://www.experthoot.com/
0
0
#3
Options