Need Help!!

 
Need Help!!
Need Help!!
2012-10-12 14:14:52 - last edited 2021-03-19 03:04:33
Region : Australia

Model : TD-8817

Hardware Version : V7

Firmware Version :

ISP : iprimus


I have bought TD-8817 from Amazon last week. I put the small disk to my computer and tried to set it up. Everything was OK, but at the last step I got the error message “Fail to verify router settings.” I reset the router to factory defaults, ran the easy setup assistant again but got the same error. The Internet LED keeps off. I can’t get any Internet! Who can help me?
0
0
#1
Options
6 Replies
Re:Need Help!!
2012-10-12 15:16:42
You may check if the ADSL line works fine. The modem should be synchronized at first. The ADSL light should be stable on.
0
0
#2
Options
Re:Need Help!!
2012-10-12 15:43:36
Yes, the ADSL light is solid on. The line is working fine. Do you have any other suggestions?
0
0
#3
Options
Re:Need Help!!
2012-10-12 16:49:05
I think you need to check some information from your Internet service provider, such as the VPI/VCI, connection type, username and password. If any of them is incorrect, the modem cannot access the Internet.
0
0
#4
Options
Re:Need Help!!
2012-10-12 16:55:23
My Internet Service Provider, which is Iprimus, has given me the information. My VPI is 8, VCI is 35, and connection type is PPPoE LLC. I called them again and they said all the information is correct.
0
0
#5
Options
Re:Need Help!!
2012-10-12 16:57:48
What is the username you put into the modem? Last time I configured my modem and only typed the first part of the e-mail address. The modem could not access the Internet. I talked to the tech from TP-link call center. They told me to type in the whole e-mail address. She is right. The problem fixed.
0
0
#6
Options
Re:Need Help!!
2012-10-12 17:10:14
guys, thanks sooo much!. I did not put the whole username (whole Email address) at the beginning. When I put the email address, I got the Internet straightaway!
0
0
#7
Options
 
Related Articles