MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !

Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-07 13:03:19

@Kevin_Z 

 

I've downloaded official firmware V1_190412 (2019-05-24).

 

When I try to upgrade to this firmware from beta, I' getting the following message right after uploading firmware file:

 

error code: 71211. Failed to upload upgrade file.

 

i"m uploading the bin file (I've also tried zip but same result). I've tried uploading from mac and pc. Same result.

 

please help, I need to return the router and seller won't accept it with beta firmware!

 


 

0
0
#22
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-10 11:35:47

@Beton 

 

From the picture attached, it shows internet is unavailable, please ensure that the MR600 works fine, and you can get internet from it. 

 

Please tell me the current beta firmware version numbers. 

 

Good day. 

0
0
#23
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-12 09:37:07 - last edited 2019-12-12 09:39:51

I am also facing this issue. I have tried all the above methods but no solution

0
0
#25
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-13 07:36:37

@Mackyjok99 

 

Hello, what is the model number of your device? Is it Archer MR200 or Archer MR600? 

 

Please tell us more information about the current problem, any specific symptoms. 

 

Thanks in advance. 

 

0
0
#26
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-13 12:12:55

@Kevin_Z hello the model is MR600

 

0
0
#27
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-14 09:15:41

@Kevin_Z My issie has been resolved. yes

0
0
#28
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-14 19:48:01

@Kevin_Z 

 

Same error with internet connection available, still geting error 71211. Please see screenshot.


I'm currently on the following firmware (you can see it innscreenshot too):

 

1.1.0 0.9.1 v0001.0mBuild 191017 Rel.39388n

 

Please help with downgrading to official firmware!

 

0
0
#30
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2020-02-25 10:30:50

@Beton What is the link for this firmware you installed. I am having endless issues.

0
0
#33
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2020-02-27 09:17:12

@ne1gold 

 

Hi, what is the model number of your device? Please tell us its hardware and firmware version as well. 

 

You can give us a brief introduction of the current issue and the troubleshooting methods you have done and the corresponding results. 

 

Thanks a lot. 

0
0
#34
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !-Solution
2020-02-27 09:35:02 - last edited 2020-02-27 09:35:16

To those who may be concerned,

 

Hi all, if you have the disconnection issue with your LTE gateway, please help us to provide the information attached below. So that we can speed up the whole process and locate your issue quickly and try to figure it out. 

 

1. The model number of your LTE gateway router. And its hardware and firmware version. 

Note: Please ensure the firmware is up to date.

 

2. Please give us brief introduction of the disconnection issue and the troubleshooting method you have done and the corresponding results. 

Note: Like the LED status, whether the sim card works well in cellphone directly, whether the router still has valid IP address and gateway.

 

3. You can test whether the sim card works well with your cellphone; or you can change another SIM card to check the stability; create the network profile manually/change wifi settings are worth giving it a go as well.

 

Thanks for your support and cooperation in advance. Good day.

 

Recommended Solution
0
0
#35
Options