TL-WA850RE doesn't connect to router

TL-WA850RE doesn't connect to router
TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-26 09:32:22
Model: TL-WA850RE
Hardware Version: V6
Firmware Version: 1.0.1 (December 2019)

Hi,

 

I bought a TL-WA850RE two days ago. I updated it to the latest firmware version (1.0.1) and configured it to connect to my home router FritzBox 7530.

I can connect from my MacBook Pro (Mac OS X 10.13.6) to the extended network all the correct LED are on and everything works fine.

After several minutes it looses the connection to the router (it's located just 3m away) and just the two LEDs "power" and "wireless" are on.

I tried also resetting to factory defaults and doing all over but same result.

 

Some idea?

 

Marco

0
0
#1
Options
12 Reply
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 06:38:26

@minion89 

 

I see. I'll call for returning the product.

 

MG

0
0
#3
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 08:32:38

@Marco.Giordano 

 

Hi Marco, it is not a serious problem, that post was spam and I have deleted it. 

 

We will check some details and solve this problem. 

 

1. What is the current led status of the TL-WA850RE now? 

 

2. Try to log into the web UI of the extender and show us a screenshot of the settings-status page and network map page. 

Note: In network map page, please click the extender icon and show us the full screenshot. 

 

Thanks a lot. 

0
0
#4
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 09:11:35

@Kevin_Z 

 

Hi Kevin,

 

1. Just the "wireless" and "power"LEDs are on.

2. See attachments (in different messages due to number of attachments limit). I also attach the exported log even though it seems not relevant for the problem... Notice that I have changed Host Security to "WPA-PSK / WPA2-PSK"

 

thank you for your reply

 

MG

 

Kevin_Z wrote

@Marco.Giordano 

 

Hi Marco, it is not a serious problem, that post was spam and I have deleted it. 

 

We will check some details and solve this problem. 

 

1. What is the current led status of the TL-WA850RE now?

 

2. Try to log into the web UI of the extender and show us a screenshot of the settings-status page and network map page. 

Note: In network map page, please click the extender icon and show us the full screenshot. 

 

Thanks a lot. 

 

File:
systemlog.txtDownload
0
0
#5
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 09:13:03 - last edited 2020-03-27 09:14:59

@Kevin_Z 

 

network map

File:
Schermata 2020-03-27 alle 09.58.01.pngDownload
0
0
#6
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 09:15:54

@Kevin_Z 

 

screenshot 2

File:
Schermata 2020-03-27 alle 10.00.31.pngDownload
0
0
#7
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 09:16:30

@Kevin_Z 

 

screenshot 3

File:
Schermata 2020-03-27 alle 10.01.11.pngDownload
0
0
#8
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 09:16:54

@Kevin_Z 

 

screenshot 4

File:
Schermata 2020-03-27 alle 10.00.05.pngDownload
0
0
#9
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 10:26:08

@Kevin_Z 

 

...and now (don't ask me why and how) after a reboot, it's working fine with all the LEDs on (except for "ethernet")

 

MG

0
0
#10
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 11:23:33

@Kevin_Z 

 

... and now it's down again, with just two LEDs on

 

crying

0
0
#11
Options
Re:TL-WA850RE doesn't connect to router
2020-03-27 19:55:43

@Kevin_Z 

 

Any advice or fix? Otherwise I intend to return the product because it's unusable.

 

MG

0
0
#12
Options