TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
2020-06-24 11:01:23
Model: Deco M4
Hardware Version:
Firmware Version:

TP-Link Deco has the following problem: if you the internet is stopped on main router, it starts try out LAN port to receive internet. Even after connecting back to the internet on the previous port, the second port won't function. Does anybody know if there is a new firmware which will take care of it in near future.

More about this:
https://community.home-assistant.io/t/tp-link-deco-m5-no-internet-no-local-connection-thru-ethernet-port/171910/13
 

1
1
#1
Options
4 Reply
Re:TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
2021-02-03 19:41:40

Facing same issue with m9 plus, tplink experts provide fix soon

 

0
0
#2
Options
Re:TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
2021-04-10 21:22:13

Same problem on Deco M5. Anyone found solution?

0
0
#3
Options
Re:TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
2021-04-10 21:43:14
HI , i found a solution , if ur connecting deco's with ethernet ( backhaul ) the problem will solved..
0
0
#4
Options
Re:TP-Link Deco M5, no internet no local connection thru ethernet port
2021-04-12 07:57:09 - last edited 2021-07-14 08:53:54

@Gothmog 

Hi, thanks a lot for your feedback.

For your case, I would like to forward your case to the senior engineers for further help ;

Please have a check of your email box;

Thank you very much.

0
0
#5
Options