Archer T4U V3 keep restarting after trying to connect 5ghz

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Archer T4U V3 keep restarting after trying to connect 5ghz

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Archer T4U V3 keep restarting after trying to connect 5ghz
Archer T4U V3 keep restarting after trying to connect 5ghz
2020-11-18 21:15:55
Model: Archer T4U V2  
Hardware Version: V3
Firmware Version: 1030.38.712.2019

Hello,

About a week ago I started having more and more problems with the internet. The system (Win10 Pro) stopped seeing 5ghz networks, both mine and those in the area and even if I manage to connect to the 5ghz network, the connection breaks all the time, then the T4U v3 resets.

Everything in system looks correct. 

I tried:

-„repair options” in tp-link software

-I tested both versions of the firmware. The newest and the one delivered on the board with T4U v3

-reset the Adapter to default settings

-reset the Network Settings in Win10 to default settings

Is there anything else I should try?

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:Archer T4U V3 keep restarting after trying to connect 5ghz
2020-11-19 08:01:36 - last edited 2020-11-19 08:07:29

Hello @Kathy_Z,

 

I bought the adapter a year ago and yes, there was a windows update about week ago but the adapter problem didn't show up immediately after it.

I installed 1030.38.712.2019 version manually after when i checked the drivers because one forum post suggested to reinstall them. (there wasn't any changes in network)

System info:

  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 1113

Replies: 3