One of the three M4 units wont connect

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

One of the three M4 units wont connect

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
One of the three M4 units wont connect
One of the three M4 units wont connect
2020-11-19 14:20:52 - last edited 2020-11-20 01:55:31
Model: Deco M4  
Hardware Version:
Firmware Version: 2.3.13

Hi, i managed to setup my new M3 set. It has three units. But one of the three units doesn't work. It cant be reset and the light is always yellow. Doesn't blink when reset either. So i cant add it to the main unit it as it doesnt blink blue. How do i fix this problem?

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:One of the three M4 units wont connect-Solution
2020-11-20 01:54:06 - last edited 2020-11-20 01:55:31

@Happydecouser 

Hi,

The unit with a solid yellow light that could not reset, is it  Deco M3W?

How long have you had this device?

Could you please refer to this link  to reset M3W again:

https://www.tp-link.com/support/faq/2947/

 

Thank you very much.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
1 Reply
Re:One of the three M4 units wont connect-Solution
2020-11-20 01:54:06 - last edited 2020-11-20 01:55:31

@Happydecouser 

Hi,

The unit with a solid yellow light that could not reset, is it  Deco M3W?

How long have you had this device?

Could you please refer to this link  to reset M3W again:

https://www.tp-link.com/support/faq/2947/

 

Thank you very much.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 492

Replies: 1

Related Articles