RE200 Range Extender connected wirelessly to router but connected devices have no internet

RE200 Range Extender connected wirelessly to router but connected devices have no internet
RE200 Range Extender connected wirelessly to router but connected devices have no internet
2020-12-23 08:00:26 - last edited 2020-12-27 07:49:25
Model: RE200
Hardware Version: V3
Firmware Version:

Every time I set it up it has the exact same result, the range extender connected to the router wirelessly, but when my devices connect to the extender, they connect but it shows it has no internet. Please help with the issue.  

0
0
#1
Options
2 Reply
Re:RE200 Range Extender connected wirelessly to router but connected devices have no internet
2020-12-27 06:23:38

Any help?

0
0
#2
Options
Re:RE200 Range Extender connected wirelessly to router but connected devices have no internet
2020-12-28 00:54:54 - last edited 2020-12-28 01:22:00

@Moedty 

Good day and happy new year!

For your case, could you please help me check the following information:

1. What is the model number of your home router?

2.Did the 2.4ghz and 5ghz lights lit up?

3.Did you set up the mac filtering or Access control on the home router?

If possible, please try to update the following beta firmware to have a look:

https://static.tp-link.com/2019/201912/20191203/re200v3_eu-up-ver1-1-1-P1[20191127-rel47933].zip

how to update the firmware: https://www.tp-link.com/en/support/faq/1406/ 

Thanks a lot and wait for your reply.

0
0
#3
Options