MR600 No ISP name and Random disconnect

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
MR600 No ISP name and Random disconnect
MR600 No ISP name and Random disconnect
2021-04-10 12:06:53
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.2.0 0.9.1 v0001.0 Build 200511 Rel.44954n

Hi, my MR600 not show ISP name and random disconnet, I can't tell if the two are related. I'm in Italy. The SIM is by Virtual ISP Rabona Mobile and the enabler is Plintron a MVNE operator. The connection works fine but it freeze at least once a day and I have to restart the router from the web interface. I attach screenshot of the connection when it is blocked. Firmware is 1.2.0 0.9.1 v0001.0 Build 200511 Rel.44954n

0
0
#1
Options
1 Reply
Re:MR600 No ISP name and Random disconnect
2021-04-10 15:33:20 - last edited 2021-04-10 21:45:00

Hello,

 

I'm a TP-Link MR600 v1 user, and I'm getting Internet disconnections almost every day also.

 

When this happens, I don't restart the router. I just going to the WEB config interface (or via TP-Link's Tether application) to make a quick switch between network modes (4G only =>  4G preferred or 4G preferred => 4G only).


For example, if my MR600 is configured in 4G only mode, I change to 4G preferred and I click on the [Save] button, the Internet connection quickly comes back few seconds later. After this, I return to 4G only mode but is not obligatory, it's just the action of switching between 4G modes which is required to restart Internet connection.

 

 

 

0
0
#2
Options