Deco M9 Plus and CPE210

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Deco M9 Plus and CPE210
Deco M9 Plus and CPE210
2021-05-03 19:56:44
Hardware Version:
Firmware Version: 1.5.1 build 20210126 rel 59387

Hello,

 

I'm trying to figure out why this is not working.

 

I've bought a CPE210 I usually connected to a TP-Link router without any issue.

 

This CPE210 is used to extend my wifi range outside my house because it is built with metal so wifi signal is not that good outside. So it is configured as a Repeater to extend the wifi SSID.

 

I've changed this router for a Deco M9+ mesh system, working flawlessly!

 

I'm unable to connect the CPE210 as a repeater on the Deco M9+ system.

 

Tried different settings, reset to factory, lock to AP, connect with the survey function, but it seems to be disconnected from the wifi even if I'm indoor next to a Deco AP.

Disabled WDS, enforced encryption instead of Auto, forced and lock to AP on each Deco M9+ machine seen (set of 3, the 3 are seen by the CPE210).

No connection log on the Deco M9+ system.

 

Any hints or advice to connect? I've have no clue on why it is not working.

 

 

 

Thanks,

0
0
#1
Options
1 Reply
Re:Deco M9 Plus and CPE210
2021-05-06 08:49:48

@Bingoig11 

Hi,

May I know the model number of your previous router?

Have you tried to enable the guest Wi-Fi for 2.4ghz only with a different SSID and check whether CPE210 could connect to the guest network?

If still not, can I have a picture of the status page on the CPE210 after setup?

Thank you very much.

 

0
0
#2
Options