ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2

ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-05 10:29:39
Region : India

Model : TL-MR3220

Hardware Version : V2

Firmware Version : 3.14.2 Build 120822 Rel.57775n

ISP : BSNL EVDO


my BSNL evdo ZTE AC8700 modem is not working with TL-MR3220 V2. The modem is being detected in the router and i have set the Dialing number, username, password. But the connection is not getting established. it is showing following error

####################################################################
# TL-MR3220 System Log
# Time = 1970-01-01 0:04:26 267s
# H-Ver = MR3220 v2 00000000 : S-Ver = 3.14.2 Build 120822 Rel.57775n
# L = 192.168.0.1 : M = 255.255.255.0
# 3G : 3G = 0.0.0.0 : M = 0.0.0.0 : G = 0.0.0.0
####################################################################

1st day 00:00:20 DHCP NOTICE DHCP server started
1st day 00:00:20 SECURITY INFO PPTP Passthrough enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO L2TP Passthrough enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO IPSEC Passthrough enabled
1st day 00:00:21 SECURITY INFO FTP ALG enabled
1st day 00:00:21 SECURITY INFO TFTP ALG enabled
1st day 00:00:21 SECURITY INFO H323 ALG enabled
1st day 00:00:21 SECURITY INFO RTSP ALG enabled
1st day 00:00:29 DHCP NOTICE DHCPS:Recv REQUEST from 00:19:D1:B3:79:47
1st day 00:00:31 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.0.100
1st day 00:00:34 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:00:34 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:00:35 DHCP NOTICE DHCPS:Recv INFORM from 00:19:D1:B3:79:47
1st day 00:00:39 3G/4G INFO Before Mode switch VendorID = 0x19d2, ProductID = 0xfffe
1st day 00:00:43 3G/4G NOTICE primary device is not in
1st day 00:00:43 3G/4G NOTICE swSwitchNetWorkType 416 switch to 1
1st day 00:00:43 3G/4G INFO swSwitchToNetwork 362 Now try to switch to the network type: 1
1st day 00:00:43 3G/4G INFO change to the second link nw = 1
1st day 00:00:45 3G/4G NOTICE connectToNetwork 121 disconnect is finished, begin to switch connect type.^M
1st day 00:01:31 3G/4G INFO Main interface_index[0] = 0
1st day 00:01:32 3G/4G NOTICE after switch modem vid is 0x19d2 pid is 0xfffe
1st day 00:01:35 3G/4G INFO getModemPinStatus 257 Can not get modem PIN status
1st day 00:01:35 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 2, targetVendorID = 0x19d2, targetProductID = 0xfffe
1st day 00:01:35 3G/4G INFO USB modem is ready
1st day 00:01:45 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:01:45 3G/4G NOTICE 3G/4G start connecting...
1st day 00:01:45 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/c
1st day 00:01:45 PPP INFO pppd start
1st day 00:01:56 3G/4G WARNING 3G Modem connecting error, please check the dial number and APN.
1st day 00:01:56 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 330 mobileFormatCmd error

1st day 00:02:07 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:02:07 3G/4G NOTICE 3G/4G start connecting...
1st day 00:02:07 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/c
1st day 00:02:07 PPP INFO pppd start
1st day 00:02:17 3G/4G NOTICE Reset the 3G modem, please wait.
1st day 00:02:18 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:02:18 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:02:18 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 0, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:02:18 3G/4G NOTICE delete usb_reset file
1st day 00:02:19 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 330 mobileFormatCmd error
1st day 00:02:21 3G/4G INFO 3G Modem is plugged out.
1st day 00:02:26 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:02:26 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:02:31 3G/4G INFO Before Mode switch VendorID = 0x19d2, ProductID = 0xfffe
1st day 00:03:22 3G/4G INFO Main interface_index[0] = 0
1st day 00:03:23 3G/4G NOTICE after switch modem vid is 0x19d2 pid is 0xfffe
1st day 00:03:26 3G/4G INFO getModemPinStatus 257 Can not get modem PIN status
1st day 00:03:26 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 2, targetVendorID = 0x19d2, targetProductID = 0xfffe
1st day 00:03:26 3G/4G INFO USB modem is ready
1st day 00:03:33 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:03:33 3G/4G NOTICE 3G/4G start connecting...
1st day 00:03:33 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/c
1st day 00:03:33 PPP INFO pppd start
1st day 00:03:43 3G/4G WARNING 3G Modem connecting error, please check the dial number and APN.
1st day 00:03:43 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 330 mobileFormatCmd error

1st day 00:03:54 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:03:54 3G/4G NOTICE 3G/4G start connecting...
1st day 00:03:54 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/c
1st day 00:03:54 PPP INFO pppd start
1st day 00:04:05 3G/4G NOTICE Reset the 3G modem, please wait.
1st day 00:04:05 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:04:05 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:04:05 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 0, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:04:05 3G/4G NOTICE delete usb_reset file
1st day 00:04:07 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 330 mobileFormatCmd error
1st day 00:04:08 3G/4G INFO 3G Modem is plugged out.
1st day 00:04:13 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:04:13 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:04:18 3G/4G INFO Before Mode switch VendorID = 0x19d2, ProductID = 0xfffe

i just bought a brand new router and facing this problem please any one help.
0
0
#1
Options
10 Reply
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-05 21:34:09
The system log seems to indicates the APN and dial number are not correct. Maybe you can check with your internet service provider whether they are the correct one. Or you can plug the modem into the computer directly, if you have internet access, try to seek for the APN and dial number with the profile saved for the connection. Hope this would help.:)
0
0
#2
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-05 23:28:03

Joy wrote

The system log seems to indicates the APN and dial number are not correct. Maybe you can check with your internet service provider whether they are the correct one. Or you can plug the modem into the computer directly, if you have internet access, try to seek for the APN and dial number with the profile saved for the connection. Hope this would help.:)


hello joy thankyou for reply. but i already have the correct username and password it is the same which i use to connect the modem from my pc it works like charm and the dialing number is #777 there is no APN for BSNL EVDO it is always left blank in my pc profile. thankyou for responding but i already have the correct credentials. plz suggest any other options
0
0
#3
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-06 22:04:57
cho thuê h? th?ng qu?ng cáo giá r? dÃ*nh cho forum rao v?t :
Qu?ng cáo http://nhattao.tk/demo
Forum http://nhattao.org mi?n phÃ* 100% dang tin rao v?t
LH :
09345.32.777 - Tân
0937.503.083 - Vu
VCB
TK : 0381000344797 Cao Thanh Tân



sorry i can't understand this language plz tell me in english
0
0
#4
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-06 22:12:37
i contacted the TP-link technical support they provided me an older firmware 3.13.12 Build 120524 Rel.60134n and said they have tested it with this modem and it works i installed it in router but now new error occurs

####################################################################
# TL-MR3220 System Log
# Time = 1970-01-01 0:03:29 210s
# H-Ver = MR3220 v2 00000000 : S-Ver = 3.13.12 Build 120524 Rel.60134n
# L = 192.168.0.1 : M = 255.255.255.0
# 3G : 3G = 0.0.0.0 : M = 0.0.0.0 : G = 0.0.0.0
####################################################################

1st day 00:00:19 DHCP NOTICE DHCP server started
1st day 00:00:19 SECURITY INFO PPTP Passthrough enabled
1st day 00:00:19 SECURITY INFO L2TP Passthrough enabled
1st day 00:00:19 SECURITY INFO IPSEC Passthrough enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO FTP ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO TFTP ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO H323 ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO RTSP ALG enabled
1st day 00:00:20 DHCP NOTICE DHCPS:Recv REQUEST from 00:19:D1:B3:79:47
1st day 00:00:22 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.0.100
1st day 00:00:33 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:00:33 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:00:38 DHCP NOTICE DHCPS:Recv REQUEST from D0:B3:3F:73:66:9A
1st day 00:00:39 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.0.101
1st day 00:00:42 3G/4G INFO Before Mode switch VendorID = 0x19d2, ProductID = 0xfffe
1st day 00:00:42 3G/4G INFO Memory command is matched.
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:48 PPP INFO chat:terminate: status == 0
1st day 00:00:49 3G/4G NOTICE After switch modem vid is 0x19d2 pid is 0xfffe
1st day 00:00:49 3G/4G INFO card_add 775 minfo.modeswitchcmd = minfo.simLock = 5, minfo.modemChipTyp = 0
1st day 00:00:49 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 2, targetVendorID = 0x19d2, targetProductID = 0xfffe
1st day 00:00:49 3G/4G INFO USB modem is ready
1st day 00:00:49 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:00:49 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:00:49 PPP INFO pppd start
1st day 00:00:50 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:01:06 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:01:06 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:06 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:01:06 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:16 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:01:16 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:01:26 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:01:26 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:01:26 PPP INFO pppd start
1st day 00:01:27 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:01:43 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:01:43 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:43 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:01:43 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:52 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:01:52 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:02:02 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:02:02 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:02:02 PPP INFO pppd start
1st day 00:02:03 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:02:19 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:02:19 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:19 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:02:19 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:29 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:02:29 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:02:39 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:02:39 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:02:39 PPP INFO pppd start
1st day 00:02:40 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:02:56 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:02:56 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:56 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:02:56 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:03:05 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:03:05 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:03:15 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:03:15 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:03:15 PPP INFO pppd start
0
0
#5
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-03-06 22:13:53
i contacted the TP-link technical support they provided me an older firmware 3.13.12 Build 120524 Rel.60134n and said they have tested it with this modem and it works i installed it in router but now new error occurs

####################################################################
# TL-MR3220 System Log
# Time = 1970-01-01 0:03:29 210s
# H-Ver = MR3220 v2 00000000 : S-Ver = 3.13.12 Build 120524 Rel.60134n
# L = 192.168.0.1 : M = 255.255.255.0
# 3G : 3G = 0.0.0.0 : M = 0.0.0.0 : G = 0.0.0.0
####################################################################

1st day 00:00:19 DHCP NOTICE DHCP server started
1st day 00:00:19 SECURITY INFO PPTP Passthrough enabled
1st day 00:00:19 SECURITY INFO L2TP Passthrough enabled
1st day 00:00:19 SECURITY INFO IPSEC Passthrough enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO FTP ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO TFTP ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO H323 ALG enabled
1st day 00:00:20 SECURITY INFO RTSP ALG enabled
1st day 00:00:20 DHCP NOTICE DHCPS:Recv REQUEST from 00:19:D1:B3:79:47
1st day 00:00:22 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.0.100
1st day 00:00:33 3G/4G NOTICE handle_card start
1st day 00:00:33 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 1, targetVendorID = 0x0, targetProductID = 0x0
1st day 00:00:38 DHCP NOTICE DHCPS:Recv REQUEST from D0:B3:3F:73:66:9A
1st day 00:00:39 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.0.101
1st day 00:00:42 3G/4G INFO Before Mode switch VendorID = 0x19d2, ProductID = 0xfffe
1st day 00:00:42 3G/4G INFO Memory command is matched.
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:46 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:47 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:00:48 PPP INFO chat:terminate: status == 0
1st day 00:00:49 3G/4G NOTICE After switch modem vid is 0x19d2 pid is 0xfffe
1st day 00:00:49 3G/4G INFO card_add 775 minfo.modeswitchcmd = minfo.simLock = 5, minfo.modemChipTyp = 0
1st day 00:00:49 3G/4G INFO LTE MODEM = 0, status = 2, targetVendorID = 0x19d2, targetProductID = 0xfffe
1st day 00:00:49 3G/4G INFO USB modem is ready
1st day 00:00:49 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:00:49 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:00:49 PPP INFO pppd start
1st day 00:00:50 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:01:06 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:01:06 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:06 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:01:06 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:16 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:01:16 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:01:26 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:01:26 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:01:26 PPP INFO pppd start
1st day 00:01:27 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:01:43 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:01:43 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:43 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:01:43 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:01:52 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:01:52 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:02:02 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:02:02 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:02:02 PPP INFO pppd start
1st day 00:02:03 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:02:19 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:02:19 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:19 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:02:19 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:29 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:02:29 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:02:39 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:02:39 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:02:39 PPP INFO pppd start
1st day 00:02:40 PPP INFO chat:get_string : OK
1st day 00:02:56 PPP ERROR fatal 618 chat:SIGHUP
1st day 00:02:56 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:02:56 PPP ERROR fatal 618 chat:Can't restore terminal parameters: Input/output error
1st day 00:02:56 PPP INFO chat:terminate: status == 2
1st day 00:03:05 3G/4G NOTICE Invalid device interface.
1st day 00:03:05 3G/4G INFO sw3GMobileCmdReq 446 mobileFormatCmd error

1st day 00:03:15 PPP NOTICE Standard authentication.
1st day 00:03:15 3G/4G INFO Run 3G dial cmd: pppd 3g 1 /dev/ttyUSB0 115200 connect "chat -s -v -f /etc/ppp/conn-script" disconnect "chat -s -v -f /etc/ppp/disconn-script" d
1st day 00:03:15 PPP INFO pppd start
0
0
#6
Options
bsnl wvdo not connected
2013-03-08 10:07:54
dear friends

i have buy just now tp link 3220
i want connected my bsnl evdo zte ac8700

at tp link mr3220 usb light not show and at staues show modem has identiefied but signal is 0%

whats do i
pls help me

sorry my english is very pooor
:confused::confused::confused::confused:
0
0
#7
Options
Bsnl zte evdo ac8700
2013-06-07 22:09:41
1
0
0
#8
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-08-19 16:19:00
I have some problem (
TL-MR3220 with ZTE AC8700

Please, help me, i need special firmware.
0
0
#9
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-08-20 10:42:15
Hi Guys from #6 and #7,
Are your MR3220 routers also V2?
If yes, give a try on the latest firmware for the TL-MR3220 V2, which is available on www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-MR3220&version=V2#tbl_j.
0
0
#10
Options
Re:ZTE AC8700 modem not working with TL-MR3220 v2
2013-08-29 15:16:16
I am having the same problem as the thread starter. I have just purchased my MR2220 V2 router for my BSNL EVDO ZTE AC8700 modem. I configured it properly as per the installation guide. It is identifying the modem but not able to connect. I updated the firmware to the latest 3.15.2 Build 130423 Rel.61823n as Jeffrey carter mentioned but to no avail. Please help, what should I do?
0
0
#11
Options