DECO X50 V1 AND V1.2 NOT WORKING TOGHETER

DECO X50 V1 AND V1.2 NOT WORKING TOGHETER

DECO X50 V1 AND V1.2 NOT WORKING TOGHETER
DECO X50 V1 AND V1.2 NOT WORKING TOGHETER
2023-12-15 10:30:50
Model: Deco X50  
Hardware Version:
Firmware Version:

Hi! I have a deco network using 6 deco x50 1.2 and one deco M4.
I bought 3 new deco x50, but v1

 

I can add these deco to my existing network , but they don't trasmit any wifi signal: i can see that they connect to other deco (using wifi connection or ethernet connection), but clients can't connect to new deco because they can't find any SSID from the new deco v1

 

 

Configuring one of these deco v1 as new network is OK and its SSID is found by clients, but adding it to my v1.2 network result in no SSID from it

I tried upgrading firmware from 1.3.1 to 1.4.1 but same issue

 

HELP!!

  1      
  1      
#1
Options
1 Reply
Re:DECO X50 V1 AND V1.2 NOT WORKING TOGHETER
2023-12-18 12:15:15

  @Mauroriga 

Hi, Thank you very much for the feedback.

Are you able to reproduce the same issue by letting Deco X50_V1_1.4.1 as the main Deco, V1.2 as the satellite Deco?

It would be great to test only leaving 1* Deco X50_V1_1.4.1+1*Deco X50_V1.2_1.1.0

They should be able to work together with each other and I haven't seen the similar feedback before.

 

By the way, were you used to connect 10 Deco units all wirelessly to each other?

For a pure WiFi Backhaul mesh system,10 units is far beyond the load.

How many Deco units can I add to my Deco mesh network?

Wait for your reply and best regards.

  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 1

Views: 335

Replies: 1

Related Articles