TL-MR6400 router not working

TL-MR6400 router not working

TL-MR6400 router not working
TL-MR6400 router not working
2024-03-24 15:07:03 - last edited 2024-04-08 08:34:48
Model: TL-MR6400  
Hardware Version: V2
Firmware Version: TL-MR6400

All LED's not glowing, it says not connected to Internet 

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:TL-MR6400 router not working -Solution
2024-03-26 10:13:17 - last edited 2024-04-08 08:34:48

  @Sesha 

 

Do you mean there are no lights on? Please make sure it is using the original power adapter, or try another power adapter with the same specification.

Try different wall sockets, also try to reset the device to factory defaults by holding the reset button for about 10s.

If you found the post or response helpful, please click Helpful. If an answer solves your problem, click "Recommended Solution" so that others can benefit from it.
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
4 Reply
Re:TL-MR6400 router not working -Solution
2024-03-26 10:13:17 - last edited 2024-04-08 08:34:48

  @Sesha 

 

Do you mean there are no lights on? Please make sure it is using the original power adapter, or try another power adapter with the same specification.

Try different wall sockets, also try to reset the device to factory defaults by holding the reset button for about 10s.

If you found the post or response helpful, please click Helpful. If an answer solves your problem, click "Recommended Solution" so that others can benefit from it.
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
Re:TL-MR6400 router not working
3 weeks ago

  @Sesha 

  0  
  0  
#3
Options
Re:TL-MR6400 router not working
3 weeks ago
Yes
  0  
  0  
#4
Options
Re:TL-MR6400 router not working
3 weeks ago
Yes chinbahadur346@gmail.com
  0  
  0  
#5
Options

Information

Helpful: 0

Views: 311

Replies: 4

Related Articles