my modem wont connect using PPPoe

my modem wont connect using PPPoe
my modem wont connect using PPPoe
2014-01-29 15:39:28
Region : Iran

Model : TD-W8901G

Hardware Version : Not Clear

Firmware Version :

ISP :


hi....
so first of all, my Router model is TD-8901N but it wasn't on the list...

my problem is, i can connect to internet using bridge but pppoe wont work... (it was working normally till 2 days ago)

so i config the model properly as i have done it dozen times... but it wont connect( the ADSL light turn's on but the connection is not)...

and if i restart my modem, the config's that i have done will be reset! :)...
i chose VC number 2 for 0-35 in vpi and vci but after resarting, it goes to VC number 0 with 1-32 for vpi and vci...
how can i fix either of thease problem's??
0
0
#1
Options
11 Reply
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-08 16:48:58
I think you can reset the modem and then try to reconfigure first, the modem has a reset button on itself.
0
0
#2
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-08 18:40:05
We don't know your ISP and his ADSL parameters (VPI, VCI etc.)
0
0
#3
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-11 06:41:19
hi again....


I think you can reset the modem and then try to reconfigure first, the modem has a reset button on itself.


it won't work, there is a problem with this PPPOE thing i think.... is there any special hardware for that in modem? or the fact that i can connect to other systems(wireless lan!) and i can connect internet using bridge, means that the hardware is ok and has no problem?



We don't know your ISP and his ADSL parameters (VPI, VCI etc.)

yea, it's a iranian gov and vpi is 0 and vci is 35...
no other info is provided for us and we just config that and it works...
0
0
#4
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-18 05:19:58
Give me screen shots from Status and configuration.
0
0
#5
Options
Same issue
2014-02-21 01:36:16
Even i have same issue. my modem model is (TD-W8951ND) .pppoe wont work.. ADSL LED is stable and DATA LED is not lighting up..whenever i chose VC number 2 for 0-35 in vpi and vci but after restarting, it goes to VC number 0 with 1-32 for vpi and vci.. Tried everything possible. Resetting login detail also not working. Tries firmware upgrade-no luck. I am using BSNL dataone conection

senaps wrote

Region : Iran

Model : TD-W8901G

Hardware Version : Not Clear

Firmware Version :

ISP :


hi....
so first of all, my Router model is TD-8901N but it wasn't on the list...

my problem is, i can connect to internet using bridge but pppoe wont work... (it was working normally till 2 days ago)

so i config the model properly as i have done it dozen times... but it wont connect( the ADSL light turn's on but the connection is not)...

and if i restart my modem, the config's that i have done will be reset! :)...
i chose VC number 2 for 0-35 in vpi and vci but after resarting, it goes to VC number 0 with 1-32 for vpi and vci...
how can i fix either of thease problem's??
0
0
#6
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-23 03:13:31
so when i config my modem:


and then, nothing happens! if i restart my modem, this happens:


i really don't know what else i should do...:(
note: those option's were working without any problem but now, they fail...:(
0
0
#7
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-23 03:23:12
Give me Status also.
0
0
#8
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-02-23 22:53:27
weird, i can't access my admin panel anymore :(
it says not found

Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.


i just tried restarting and also resetting my modem and it obviously doesn't work :(
0
0
#9
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-03-30 18:15:59
here is my status:


File:
Untitled.jpgDownload
0
0
#10
Options
Re:my modem wont connect using PPPoe
2014-03-30 18:23:42
here is my status:


0
0
#11
Options