AlexmeshLV2Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Deco
Wednesday
Re:One Deco PX50 is not using PLC, only Wi-Fi
I got it to work again by power cycling the Deco, in my case it was the main Deco which needed the reboot to get the PLC back.
0HELPFULS
Forums/ Feature Request (Deco)
Wednesday
Re:Deco X50-DSL and X50 bad Regulatory Domain and some problem with mesh Wifi
@SaschaPapini What's the name of the app in your screenshot? It looks very informative.
0HELPFULS
Forums/ Deco
a week ago
One Deco is using a different Wifi channel to the rest
How do I get one of my PX50 Deco units to be on the same 2.4ghz channels as the rest? Optimize isn't working. Is this even normal?
2HELPFULS
Forums/ Deco
a week ago
Re:PX50 with longer power cable (no PCL logo in Deco app)
@thelinkuser thelinkuser wrote I have my Deco main connected in to a power strip, and it still seems to work, which is good thing from these Decos (my old PLCs didn't do that The PX50 uses a newer...
0HELPFULS
Forums/ Deco
a week ago
Re:PX50 with longer power cable (no PCL logo in Deco app)
It's mostly working now, Dining room has a custom firmware which forces it to only use ethernet backhaul and due to that Garage is always connecting to the Loft now. Did have one issue where the PLC...
0HELPFULS
Forums/ Deco
a week ago
Re:PX50 with longer power cable (no PCL logo in Deco app)
The only way I know of forcing the Deco units to use PLC, wifi or Ethernet backhaul with the others shut off is with a custom firmware from TP link but generally they are used for troubleshooting and...
0HELPFULS
123...