Installing Problem

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Installing Problem

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Installing Problem
Installing Problem
2020-09-17 15:22:03 - last edited 2020-09-25 05:31:33
Model: HS110  
Hardware Version:
Firmware Version:

Hi there,

 

i just bought the HS 110 adapter and hat some problems with getting a connection. I tried all tips from the manual and everything suggested here: https://www.technikhiwi.de/tp-link-wlan-steckdose-test/ (sorry its a german page)
do u have some more tips i can try? 

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:Installing Problem -Solution
2020-09-25 05:31:17 - last edited 2020-09-25 05:31:33

@techfreak200 

Good day.

Sorry for the delay.

May I know which step that you could not get through and can I have a picture of that page?

How long have you had the plug and did it work before?

And may I know what is the model number of your home router?

There are more trouble-shooting tips and you could have a look:

https://www.tp-link.com/support/faq/2229/  

 

Thank you very much.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
1 Reply
Re:Installing Problem -Solution
2020-09-25 05:31:17 - last edited 2020-09-25 05:31:33

@techfreak200 

Good day.

Sorry for the delay.

May I know which step that you could not get through and can I have a picture of that page?

How long have you had the plug and did it work before?

And may I know what is the model number of your home router?

There are more trouble-shooting tips and you could have a look:

https://www.tp-link.com/support/faq/2229/  

 

Thank you very much.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 297

Replies: 1

Related Articles