Bug Report

For reporting of bugs
Bug Report

Label

 
The "bed time" parental controls do not apply to IPv6, only to IPv4. This can be easily tested, on a device which has IPv6 enabled, by going to something like YouTube and watching a video before "bed
parental controls
By tr1265
1Helpful
46Views
0Replies
How do I delete a site that I allowed on the Tether app?
0Helpful
35Views
0Replies
UGH. Buggy firmware again for the AX55 / AX3000. This is the second time this year that buggy firmware has been put out with the first being a full lockup of the device that required reboot every 12-3
By AdamPfromMN · Latest post 2023-12-04 03:08:00 by Sunshine
1Helpful
297Views
4Replies
see pics.. i can hit the website of the adapter by ip address but name just brinks up a blank page.. tried in 3 different web browsers and two different adapters.. so it is not cached pages.. it is a
By lgkahn1 · Latest post 2023-10-21 22:22:39 by lgkahn1
0Helpful
129Views
2Replies
I have a DECO AX5700. After the application of firmware 1.2.4 Build 2023080 Rel. 65977, my AX5700 has been disconnecting from my router at least 4 times a day. The critical error that I noticed are: "
By VPage · Latest post 2023-10-05 20:36:18 by Carl
0Helpful
224Views
1Replies
Per the ? link on the Basic > Network Map page, we are supposed to be able to save custom names against the MAC addresses to make associating them with our devices more friendly. However, any name I e
By SEFICO · Latest post 2023-10-03 22:56:15 by Riley_S
1Helpful
196Views
1Replies
Updated firmware on X80-5G to 1.0.3 Build 20230802 Rel. 180 and after 3-4 hours the IPV4 settings reset to null. Even switching between manual and auto, after a few hours the connection is gone. To ge
By rainenjoyer · Latest post 2023-09-25 12:35:20 by rainenjoyer
3Helpful
377Views
6Replies
Hello, ¿Has anyone else been having issues with internet speed tests with x20 update 1.2.3 build 20230906? I installed it yesterday and been having horrible issues with sub 500mbps on a 1gbps connecti
By notanidiot · Latest post 2023-09-22 01:11:58 by David-TP
1Helpful
171Views
1Replies
I find it impossible to find my way back to my registered products page or my account profile on the main tp-link website, there is no clear navigation path on the website, it's very frustrating. For
0Helpful
106Views
0Replies
I've had this router for a few years now and Speedtest still does not report the actual speed I'm getting from Xfinity Internet inspite of getting a few firmware updates since first install. I connect
0Helpful
207Views
0Replies
123...
123...