netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
a week ago - last edited a week ago
Model: TD-W9960
Hardware Version: V8
Firmware Version:

 netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0 

What does that mean?

0
0
#1
Options
5 Replies
Re: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
a week ago

@Jackbauer1888 

 

Where did you see it? Please show us a screenshot of it.

 

Meanwhile, does it affect the actual performance of the main router? 

 

Thanks in advance, and have a nice day. 

 

 

1
1
#2
Options
Re:Re: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
a week ago

Yes, it affects the device's function, the internet loses for 5 seconds and then reconnects. Without turning off the internet LED...

0
0
#3
Options
Re:Re:Re: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
Wednesday

Thanks for your reply.

 

From the picture attached, the model number does not match the TD-W9960 you mentioned. What is the actual model number please?

 

What is the led status of the router when it lost connection?

 

At that time, please show us a screenshot of the status-device info page. 

 

Meanwhile, when and where did you buy this router? 

 

Good day. 

 

0
0
#4
Options
Re:Re:Re:Re: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
Wednesday

Kevin_Z wrote

Thanks for your reply.

 

From the picture attached, the model number does not match the TD-W9960 you mentioned. What is the actual model number please?

 

What is the led status of the router when it lost connection?

 

At that time, please show us a screenshot of the status-device info page. 

 

Meanwhile, when and where did you buy this router? 

 

Good day. 

 

 

Sorry, but my modem  wasn't on the list TD_5181N.

The LED lights do not turn off but the connection is disconnected for five seconds.

I bought it six years ago online..

0
0
#5
Options
Re:Re:Re:Re:Re: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804e53b0
Thursday

@Jackbauer1888 

 

We do not have TD_5181N router, instead, we do find there is a TD-W8151N existed. According to the firmware, it should be TD-W8151N V3.

https://www.tp-link.com/support/download/td-w8151n/v3/#Firmware

 

Go to interface setup-LAN page to change the DNS server to use user discovered DNS server only and enter the primary and secondary DNS server manually as 8.8.8.8/8.8.4.4.

 

After that, please verify whether it works. 

 

Still the same, I think it may be aged after working for the past 6 years, you can buy a new router with better performance to get internet then.

 

Good day. 

 

 

0
0
#6
Options