Router Keeps Restarting every 2 minutes

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Router Keeps Restarting every 2 minutes
Router Keeps Restarting every 2 minutes
2020-08-11 17:19:21
Model: Archer C6
Hardware Version: V2
Firmware Version: 1.1.5 Build 20191112 rel.36515

The router keeps rebooting itself constantly. I have tried changing the power outlets, Resetting the router but everything fails

0
0
#1
Options
6 Reply
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2020-08-12 03:42:51

@JatinMadan 

 

Hello, sorry about that.

 

Please confirm what do you mean by router rebooting itself constantly, are all the LEDs turn off then on automatically and the internet on it will temporarily down?

 

Is there any other setting or feature in your network that may cause this restart issue? What if you disable the Smart Connect feature on it?

 

Thanks.

0
0
#2
Options
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2020-08-12 06:28:53

@Kevin_Z 

 

Hi,

 

Smart Connect is turned off, I have setup the 2 bands seperately.

I have checked every setting on the router, even turned off DoS flooding check, disabled everything else, But it still restarting everytime I put some heavy load on it.

 

Lets say I am downloading something and I have been noting this for a month now - As soon as download speed reaches 9mbps router shuts down and then reboots.

0
0
#3
Options
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2022-01-15 07:03:45
the same problem
0
0
#4
Options
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2022-01-19 11:15:44

@Azi777 

 

Hello, please follow the troubleshooting suggestions we provided here to confirm if any helps.

0
0
#5
Options
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2022-01-19 13:20:22

@Kevin_Z I went through all the steps, Nothing helped....

0
0
#6
Options
Re:Router Keeps Restarting every 2 minutes
2022-01-20 06:48:53

 

JatinMadan wrote

@Kevin_Z I went through all the steps, Nothing helped....

 

@JatinMadan If that's the case, please report the issue to the support engineers by providing the information required in the thread, the engineers will follow it up.

0
0
#7
Options