RE connected but no internet in laptop

RE connected but no internet in laptop
RE connected but no internet in laptop
2020-10-08 15:11:36 - last edited 2020-10-16 10:53:22
Model: AP300
Hardware Version:
Firmware Version:

Hi 

Wi if range extender n300. 2*2 Mimo TLWA854 RE is connected but no internet or unidentified network showing in laptop while phone working fine we have three laptop in one room and all of them has same issues. Pls help to solve this issue 

0
0
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:RE connected but no internet in laptop -Solution
2020-10-16 10:42:28 - last edited 2020-10-16 10:53:22

@Solla-topee hi thanks for reply

  TL-WA854RE this range extender  has no Ethernet port to connect laptop. And all laptop and mobile works perfectly with host network but when I try to connect with RE ,mobile connected perfectly and laptop connected but no internet 

Recommended Solution
0
0
#3
Options
3 Reply
Re:RE connected but no internet in laptop
2020-10-09 06:58:44

@Singh25 

Good day.

Thank you very much for your time and patience.

Have you tested all your mobile devices? And did only 3 laptops have this issue?

Have you tried to set up the static IP address on these laptops before?

Would they still work well with the home router?

And if connecting the laptop via Ethernet cable to the TL-WA854RE, Would the laptop work fine?

Thanks a lot.

0
0
#2
Options
Re:RE connected but no internet in laptop -Solution
2020-10-16 10:42:28 - last edited 2020-10-16 10:53:22

@Solla-topee hi thanks for reply

  TL-WA854RE this range extender  has no Ethernet port to connect laptop. And all laptop and mobile works perfectly with host network but when I try to connect with RE ,mobile connected perfectly and laptop connected but no internet 

Recommended Solution
0
0
#3
Options
Re:RE connected but no internet in laptop
2020-10-19 01:25:16

@Singh25 

Good day,

Thank you very much for your time and patience.

Sorry for the delay.

We would like to follow up your case by email and please have a check of your email box.

May I know the model number of your home router?

Have you set up the access control or parental control on the home router before?

How long have you had TL-WA854RE and when did this issue start?

What are the current hardware and firmware version of 854RE?

Could you please help me check the system info and driver info about the 3 laptops, such as

https://www.tp-link.com/support/faq/2722/

 

Thanks a lot.

0
0
#4
Options