TL-WPA8630P Powerline connection issue - 2 days works, than stopped

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

TL-WPA8630P Powerline connection issue - 2 days works, than stopped

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-WPA8630P Powerline connection issue - 2 days works, than stopped
TL-WPA8630P Powerline connection issue - 2 days works, than stopped
2020-11-17 22:15:29 - last edited 2020-11-17 22:21:55
Model: TL-WPA8630P KIT  
Hardware Version: V2
Firmware Version: 2.0.3 Build 20171018 Rel.36564

Hi everyone

 

I have an issue with TL-WPA8630P kit

 

I bought it 2 days ago and setup it for 1 minute - everything works perfectly. After 2 days Powerline connection was disappered.

 

I tried many thing, pair, reset - nothing.

 

Distance between adapters around 30-40 meters. 

 

When I try to plug into sockets that are closer to each other - everything works fine.

What ideas could there be, why everything worked well for 2 days and then stopped?

 

Thanks in advance

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:TL-WPA8630P Powerline connection issue - 2 days works, than stopped
2020-11-27 10:42:29

@arnezami 

Hi, Sorry for the delay.

It is more related to the power-line interference around the adapter.

If possible, could you please plug the adapter to another location nearby, or a different power socket to have a look?

And you could also try to turn on the Lower PLC-to-VDSL mode to have a look: https://www.tp-link.com/support/faq/2027/

By the way, please always make sure the firmware is up to date.

Thanks!

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/.
  0  
  0  
#2
Options