Completely different homepage for default router ip & Keeps disconnecting dsl restart

Completely different homepage for default router ip & Keeps disconnecting dsl restart
Completely different homepage for default router ip & Keeps disconnecting dsl restart
2014-04-23 23:23:08
Region : Canada

Model : TD-8816

Hardware Version : V1

Firmware Version : 1.6

ISP : COLBA.NET


I have had this modem router for about a year and I constantly have problems with it. I bought it brand new off NCIX.CA

Here are the issues I often get:

1- I get disconnected often. I literally lose DSL connection light and reconnects right away. I tried other modems and it doesnt do that with the others
2- when I try to reach 192.168.1.1 it sometimes connects, other times it doesnt connect.
3- THIS IS THE WEIRDEST THING !!!!!! Instead of having the default TP LINK PAGE I get this :
IMAGE 1: https://drive.google.com/file/d/0B0YFU9FYmsjiTTRqSTdvVjRBQms/edit?usp=sharing
IMAGE 2: https://drive.google.com/file/d/0B0YFU9FYmsjidmh4dVZ0MW5GTlE/edit?usp=sharing

This modem is brand new and I have no clue what is ZHONE INTERNET ! WTF TP LINK !!!!!!

When I call support they have no clue what I am talking about nor they know how to speak any ENGLISH !!!!

I tried doing a firmware update but always fails!


I am massively regretting purchasing this product.
File:
0
0
#1
Options
2 Replies
looks like you have another device on the same address
2014-12-31 03:42:09
It's hard to tell from such small pictures, but it looks like you have another device on address 192.168.1.1 - which is the default address for a lot of products.

Zhone is a maker of adsl/vdsl modems, routers, etc., like TP-Link - do you have a Zhone device from your internet provider?

I have a 8616 modem, and when trying to diagnose connection problems I had to connect it directly to my pc, with nothing else, you might have to do the same.
0
0
#2
Options
Re:Completely different homepage for default router ip & Keeps disconnecting dsl restart
2015-01-06 16:29:22
Agree with jgiordano999

There must be another modem/router in your LAN.
0
0
#3
Options