Connection Problems with a new TD-W8960N Router

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Connection Problems with a new TD-W8960N Router
Connection Problems with a new TD-W8960N Router
2015-01-17 05:46:00
Region : Greece

Model : TD-W8960N

Hardware Version : V5

Firmware Version : 1.1.1 Build 141107 Rel.34856

ISP :


Recently I bought this router and I have noticed drops on my adsl line. It does not reconnect automatically and I have to turn it off and then on again. Even such, I have to repeat several times in order to establish a connection.
I didn't have these problems with my previous router and sometimes I plug it in, just to verify that there is no problem with the line.
The router is connected directly to the wall, just filters, no splitters, no phones.
Is there a way to correct these issues, or am I to return it and buy another router?

Thank you very much, in advance, for your replies
0
0
#1
Options
2 Reply
Re:Connection Problems with a new TD-W8960N Router
2015-01-20 14:30:58
ADSL light is not on when connection drops, right?
Did you try to change DSL mode to ADSL2 or G.DMT?
If it won't work, maybe it is faulty. Go back to your vendor and confirm if it is still under warranty.
0
0
#2
Options
Re:Connection Problems with a new TD-W8960N Router
2015-01-22 00:59:01
No, the light is not on.
On the DSL Settings on my router everything is enabled, apart from AnnexM.

Probably I should get it back...
Thank you for your response!
0
0
#3
Options