ZacharLV1Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Access Points
2021-06-20 10:37:44
Re:TL-WA1201 disconnects users
@TP-Link Thank you for a reply. I tested the beta firmware for over a week and saw a significant improvement. Did not notice any dropped connections. As it was mentioned above, when it comes to...
0HELPFULS
Forums/ Access Points
2020-12-13 16:55:47
Re:TL-WA1201 disconnects users
@TP-Link Thank you for getting back to me. To answer your questions: 1. How long have you had the TL-WA1201 and when did this issue start? It happened right after unboxing and updating firmware on...
0HELPFULS
Forums/ Switches
2020-11-25 12:37:08
Re: TL-SG1016PE V2 powering TL-WA1201 V2
@Fae Understood. My bad then. Thank you for reply.
0HELPFULS
Forums/ Switches
2020-11-24 16:31:03
TL-SG1016PE V2 powering TL-WA1201 V2
I'm trying to use this switch's PoE function to power TL-WA1201 V2 AP. The AP doesn't turn on any of the 1-8 PoE enabled ports. It works with its included PoE injector over the same cable. I even...
0HELPFULS
Forums/ Access Points
2020-11-19 21:54:21
Re:TL-WA1201 AC1200 Wireless Access Point - Devices intermittently dropping packets when connected
Same situation here and I'm really mad. How can you sell this knowing that it doesn't do the things written on the damn box?
0HELPFULS
Forums/ Access Points
2020-11-19 21:22:50
Re:TL-WA1201 disconnects users
I've just bought this access point and set it up in Multi-SSID mode. I've created three 2.4GHz SSIDs and one 5GHz SSID. I've also assigned VLAN tags to three of them. The WLAN networks are unstable...
0HELPFULS