Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh
Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh
2017-10-15 22:33:31
Model :

Hardware Version :

Firmware Version :

ISP :

The energy monitoring feature worked fine right after my purchase in June. I hadn't used it in the next 3 months. Now (October), I use it again but the energy monitoring feature doesn't work anymore ('Usage', 'Current Power' and 'Total Consumption' always reports zeros while 'Runtime' works fine).

What should I do to recover the 'energy monitoring' feature?

Device Info:
Model HS110(UK)
Hardware version: 1.0
Firmware version: 1.0.10
  0      
  0      
#1
Options
3 Reply
Re:Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh
2017-10-16 09:55:54
Update your HS110 and use the latest Kasa app
  0  
  0  
#2
Options
Re:Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh
2017-10-16 22:00:10

Enson Loo wrote

Update your HS110 and use the latest Kasa app


'0 updates available' and the Kasa app is already the latest version (1.9.1.697)

What else could I do to recover the 'energy monitoring' feature?
  0  
  0  
#3
Options
Re:Energy Monitor -- Usage always reports 0.00kWh
2017-10-17 15:04:02
The Usage is normal on my HS110 . What's the model.no and system of your phone ? Maybe you can test on another phone or contact tp-link support for help
  0  
  0  
#4
Options