Half of my Kasa Smart switches won't connect to my new TP Link router

Half of my Kasa Smart switches won't connect to my new TP Link router
Half of my Kasa Smart switches won't connect to my new TP Link router
2021-09-16 03:03:40 - last edited 2021-09-18 01:08:46

Replaced my eero router setup with an AX11000 (yes, the big dog TP Link).  I set it up with all the same settings as my eero.  Half of my Kasa switches took to the new router with no issue.  The other half, nope.  Did the 5 second reset and now they just blink green and amber WiFi.  

 

It's not a distance issue, as the further ones from the router are all connected fine.  Is there an easy fix?  I'm about to take this router back as it has a more serious issue that may not be fixable (DHCP issue when trying to use my Pi-hole server as my DNS...have another thread open on that).  

0
0
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:Half of my Kasa Smart switches won't connect to my new TP Link router-Solution
2021-09-16 12:46:37 - last edited 2021-09-18 01:08:46

I got up this morning and only 4 switches were not working; all were 3-way switches.  I ended up doing a hard reset on all four to get them working.

 

A little disappointed.  I mean, I even moved to a router of the same brand.  Oh well, works now.

Recommended Solution
2
2
#2
Options
1 Reply
Re:Half of my Kasa Smart switches won't connect to my new TP Link router-Solution
2021-09-16 12:46:37 - last edited 2021-09-18 01:08:46

I got up this morning and only 4 switches were not working; all were 3-way switches.  I ended up doing a hard reset on all four to get them working.

 

A little disappointed.  I mean, I even moved to a router of the same brand.  Oh well, works now.

Recommended Solution
2
2
#2
Options