Routers lose remote access web interface

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Routers lose remote access web interface

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Routers lose remote access web interface
Routers lose remote access web interface
2019-06-27 17:50:20 - last edited 2019-06-27 23:15:32
Model: Archer C3200  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 160704

Both an Archer D2 (no longer made) and my recent Archer C3200 have an issue. At some point, for unknown reasons, they reset to defaults. When I get them re-configured, they work but the web pages on the remote management interface no longer work. We can access the configuration from the LAN, but any attempt to log into the router remotely will succeed but the page after the login screen is a partial white box and no way to touch any of the configuration items. Resetting the router and re-flashing firmware does seem to bring it back.

 

  0      
  0      
#1
Options
2 Reply
Re:Routers lose remote access web interface
2019-06-27 23:03:52

@Tholius1 

 

If the second router is using the same outlet that the first router did, move it to another plug. Sudden losses of power or if there is a iinteruption in power may cause a routers setting to reset other then frying it so it does not turn on anymore.

  0  
  0  
#2
Options
Re:Re:Routers lose remote access web interface
2019-06-27 23:12:21
The D2 was in service for many years before it croaked in this manner and we replaced it with the 3200. They were both powered similarly via a UPS with surge protection. There was not a power loss event, but rather the fiber circuit feeding the Cisco 4300 went down and when it came back up our 3200 was toast.
  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 491

Replies: 2

Related Articles