AV600 Powerline stopped working in one area of my house

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

AV600 Powerline stopped working in one area of my house

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
AV600 Powerline stopped working in one area of my house
AV600 Powerline stopped working in one area of my house
2022-06-22 00:29:28
Tags: #AV600 Powerline Connection Issue

I get very poor WiFi signal in certain areas of my home. In those areas we have the AV600 units. I have not had one issue in 8 months, until now. It randomly will not connect to the internet in two rooms. It just dropped the signal one day and now will not reconnect. I bring the devices out of those rooms and they will connect right next to a paired device that is working. When I take them back to those rooms, it shows connection for about 30 seconds then goes away. I tried holding down the pair button for 10 seconds to reset them. Nothing I have tried is working for those two rooms (that were working for months without issue). In a room no more than 10 feet away from one of rooms with connection issues, there is a device in there that works. I have tried other outlets in the two rooms and nothing works now. Why would it randomly stop connecting in just two rooms?

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:AV600 Powerline stopped working in one area of my house
2022-10-04 23:29:29
Please read this post with all responses: https://community.tp-link.com/us/home/forum/topic/204238 Here you find pib files https://www.dropbox.com/sh/hvl9jx1bj82xpne/AACdnHJIMq1ZD9gkHDlB_ykoa?dl=0 . But you can as well save your pib file the following way: https://community.tp-link.com/us/home/forum/topic/553172?replyId=1101924
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 577

Replies: 1

Tags

AV600 Powerline Connection Issue