HS200 not working at all

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

HS200 not working at all

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
HS200 not working at all
HS200 not working at all
2021-01-20 20:51:11 - last edited 2021-01-26 15:52:45
Model: HS200  
Hardware Version:
Firmware Version:

I have just wired up my HS200 and I'm not getting anything.  No WiFi light, no power ring, the lights don't work, anything. I have confirmed that it has been wired correctly and that this is a two pole switch. (One neutral, two black wires, and one ground.). I looked through all of the posts and everyone seemed to have either a trouble with the app or lights, but my switch looks like it isn't even connected at all. 

 

Picture doesn't really show what wires go to what, as I taped some of them

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:HS200 not working at all-Solution
2021-01-20 22:04:06 - last edited 2021-01-20 22:04:20
Solved!! I was about to uninstall it and put the dumb switch back in when I decided I’d try one last thing. When I grabbed the neutral wire, I removed one of the white cables from a twisted bundle. I instead decided to replace that one I separated and connect my neutral wire to the rest of the bundle. Now, my switch is blinking orange and green and I can’t get it to connect to my phone, but there are a ton of troubleshooting threads dedicated to that.
Recommended Solution
  1  
  1  
#3
Options
2 Reply
Re:HS200 not working at all
2021-01-20 21:14:25

photos without tape. 
 


 

 

 

 

@Sew3663 

  0  
  0  
#2
Options
Re:HS200 not working at all-Solution
2021-01-20 22:04:06 - last edited 2021-01-20 22:04:20
Solved!! I was about to uninstall it and put the dumb switch back in when I decided I’d try one last thing. When I grabbed the neutral wire, I removed one of the white cables from a twisted bundle. I instead decided to replace that one I separated and connect my neutral wire to the rest of the bundle. Now, my switch is blinking orange and green and I can’t get it to connect to my phone, but there are a ton of troubleshooting threads dedicated to that.
Recommended Solution
  1  
  1  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 366

Replies: 2

Related Articles