NC260 shuts down in 2 sec after booting up

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

NC260 shuts down in 2 sec after booting up

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
NC260 shuts down in 2 sec after booting up
NC260 shuts down in 2 sec after booting up
2019-03-24 07:43:51

My NC260 shuts down in 2 seconds after it boots up. Sometimes there's a short clicking sound from an inbuilt speaker at the moment it shuts down.

 

Resetting with a wps/reset button didn't work since the camera operates for a couple of seconds and then shuts down.

 

The booting sequence though is working properly each time. It takes 5-10 seconds to boot and then it operates for just few seconds. It can even connect to the ethernet-connected router with a green light connection status for just 1 sec and then it goes off.

  0      
  0      
#1
Options
3 Reply
Re:NC260 shuts down in 2 sec after booting up
2019-03-25 07:16:00

hey, it is weird, seems that there is something wrong; you may contact tech support to confirm whether it is faulty and check the warranty.

https://www.tp-link.com/en/support/contact-technical-support/#Hotline-Support

  0  
  0  
#2
Options
Re:NC260 shuts down in 2 sec after booting up
2019-09-29 11:08:47

@Gray_Blue7 try this. It worked for me in several occastions. Power down camera. Disconnect all connections on computer. On your computer (all interenet and wireless disconnected) change your ip settings on the Lan connector to 192.168.0.11 and subnet to standard 255.255.255.0.  Plug ethernet cable into computer and directly to the camera (no routers) followed by power supply for camera. Open up 192.168.0.10 in edge..works 90percent of the time.

  1  
  1  
#3
Options
Re:NC260 shuts down in 2 sec after booting up
2019-09-29 17:10:41

@Marseille READ MY NEW POST

  0  
  0  
#4
Options

Information

Helpful: 0

Views: 2373

Replies: 3