schedule not working on 2 out of 3 brand new devices

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

schedule not working on 2 out of 3 brand new devices

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
schedule not working on 2 out of 3 brand new devices
schedule not working on 2 out of 3 brand new devices
2019-12-21 17:51:55 - last edited 2019-12-21 17:53:32
Model: HS100  
Hardware Version: V4
Firmware Version:

Having brought 3 new plugs and set up all three only the very first plug setup works with a schedule. The second 2 can have the timers set but they do not turn on / off. They have been factory reset and forgotton in the app and the time amd location is set correctly and sync,d Any ideas anyone please. Thanks

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:schedule not working on 2 out of 3 brand new devices
2019-12-25 07:44:15

@Mgmg 

 

What are the hardware and firmware version of the HS100 which cannot use schedule feature properly? 

 

Try to change the time zone/location to another one and change it back to the correct one to test whether it works. 

 

Considering you have three plugs in total and one of them works fine, you can swap their locations to give it a go.

 

Besides, you can change another smart phone to setup the schedule if possible.

https://www.tp-link.com/support/faq/24947/

 

Still the same, please tell me the mac address of the two plugs and your cloud account and model number of main router. 

Note: For the first two info, you can message us privately. 

 

Thanks in advance. 

 

 

 

  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 579

Replies: 1