HS110 not reporting energy usage on 3D printers

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

HS110 not reporting energy usage on 3D printers

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
HS110 not reporting energy usage on 3D printers
HS110 not reporting energy usage on 3D printers
2020-02-22 10:10:44
Model: HS110  
Hardware Version: V2
Firmware Version: 1.5.3

Hello,

 

I recentrly bought a HS110(FR) outlet.

 

Hardware version : 2

Firmware Version : 1.5.3

 

The energy monitor is working well when I plug it on my PC, but when it's on my 3D printer the energy monitor is showing 0 values everywhere... could you please explain me why it's doing this ?!

 

See : https://photos.app.goo.gl/q7yvihcvk12aEuWF9

  0      
  0      
#1
Options
3 Reply
Re:HS110 not reporting energy usage on 3D printers
2020-02-28 07:15:26

@Rapace 

 

Thanks for the information provided. 

 

What about the power consumption of the 3D printer? Have you ever tried to change another socket or reboot the plug to give it a go? 

 

Good day. 

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/.
  0  
  0  
#3
Options
Re:HS110 not reporting energy usage on 3D printers
2020-02-29 17:26:29

@Kevin_Z 

 

The printer is a 2kW.

The plug is reporting false positive when turned off also...

Very strange.

 

Already rebooted and factory reset, nothing to do with it...

  0  
  0  
#4
Options
Re:HS110 not reporting energy usage on 3D printers
2020-03-04 06:01:08 - last edited 2020-03-06 00:28:25

@Rapace 

Hi, thanks for the info.

 

Our engineer will contact you later and will help you to fix it.

Please wait a while until they reach out to you.

Thanks for your understanding and cooperation in advance, and have a nice day

  0  
  0  
#5
Options

Information

Helpful: 0

Views: 888

Replies: 3

Related Articles