KP400 emitting power when off

KP400 emitting power when off
KP400 emitting power when off
2021-07-19 00:49:43
Model: KP400
Hardware Version: V2
Firmware Version: 1.0.6

Hi

I am having an issue with my KP400; it seems the KP400 outputs a very low wattage even when OFF, hence, my led lights still remain slightly dimmed and opened even when OFF.

 

 

Any fix for this?

0
0
#1
Options
4 Reply
Re:KP400 emitting power when off
2021-07-26 08:35:37

@Mrpoune Hello, 

Sorry for the delayed reply, may I have a link of the lamp connected to KP400?

If you tried  different home appliances or a different lamp, could it get power as well, many thanks. 

Please manually switch off KP400, press the control button to turn it off, is it the same case? 

0
0
#2
Options
Re:KP400 emitting power when off
2021-07-26 20:05:53

@Solla-topee What do you mean a link to the KP400?

 

I've tried manually turning on and off the device. However, even when OFF, my led lights are still slightly lit.

0
0
#3
Options
Re:KP400 emitting power when off
2021-07-28 11:39:16 - last edited 2021-07-28 11:39:51

@Mrpoune Hello, 

Thank you for your reply. May I know the model of the Led lights or the purchase link of the Led lights?

If you try a different light fixture or lamp and see if other lamps do the same?  Does this happen to both sockets of Kp400?

May I know where did you plug the KP400, can I have a photo showing how did you place the KP400 if possible, thank you. 

As this case is a bit special we'd like to have a specialist  to follow up your case via email, please check your inbox later, thank you.

 

 

0
0
#4
Options
Re:KP400 emitting power when off
2021-08-22 17:12:09
Hi, Sorry for the long delay. My KP400 is exactly placed like in the picture you provided. The LED lights are the following: https://www.amazon.ca/gp/product/B07KCCQCYH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2LN73PHCTFTIO&psc=1 I am currently connecting them to a WEMO SMART PLUG which works perfectly. Thanks
0
0
#5
Options