Forums/
Tapo Smart Camera
6 hours ago
@Solla-topee Camera are mereu led-ul verde! Nu pierde conexiunea, calitatea video nu scade, DAR comunicarea cu camera este destul de întârziată... Rămân online în aplicația Tapo. Și da, sunt...
0HELPFULS
Forums/
Tapo Smart Camera
Saturday
Salut! Am 5 camere tapo 520ws, conectate la wifi pe 3 routere (2 conectate în sistem mesh, iar al 3-lea este access point). Pe rețeaua 2.4 am viteză de aproximativ 100mb, deși routerul principal are...
0HELPFULS
Forums/
Tapo Smart Camera
2025-02-05 06:30:15
@Wayne-TP Salut! Recomandarea ta, a fost parcursa de mine, inainte de a lansa ”provocarea” postata.... De ce trebuie sa ne blocam, doar intr-o anumita directie, fara sa cautam alternative?! Am citit...
0HELPFULS
Forums/
Tapo Smart Camera
2025-01-31 08:50:40
Hello!
I want to buy, NVR Dahua NVR4108HS-4KS3.
1. is this nvr compatible with tapo 520ws?
2. is it ok to make "communication" between cameras and vnr, with the help of a TP-Link ARCHER C50?
3. in...
0HELPFULS
Forums/
Feature Requests
2025-01-20 06:33:44
@Wayne-TP
Hello!
Hypothetical situation: in the "viewing range" of a camera, at least 2 "intruders" enter simultaneously (a person and an animal/dog). If both move in the same direction, the camera...
0HELPFULS
Forums/
Tapo Smart Camera
2025-01-17 09:36:26
@Wayne-TP
Hi!
personal consider faptul ca toata "provocarea" consta in a face "camerele" sa comunice intre ele. Încă „visez”... Cu siguranță AI-ul camerelor în viitor va funcționa ca unul singur....
0HELPFULS