JoshGDCLV1Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Powerline Adapters
2020-06-15 04:04:14
Re:Powerline Adapter connecting, but showing red powerline light
@Carl I installed the AV1300 & everything now works. Sometimes the powerline goes from green to red, but it's usually green. Thank you. Do you guys want the old system back to refurbish? (No, I'm not...
0KUDOS
Forums/ Powerline Adapters
2020-06-10 16:18:08
Re:Powerline Adapter connecting, but showing no internet connection
@Carl If the base unit powerline light isn't on, does that mean it's broken? In any event, I went out & bought a new TP-AV1300 & will try using that. If it doesn't work either, I'm not sure what I'll...
0KUDOS
Forums/ Powerline Adapters
2020-06-10 00:01:58
Re:Powerline Adapter connecting, but showing no internet connection
@Carl Homelink light on base unit is only faint green (it was full green when I paired it with the remote unit). Homelink light on the remote unit is red.
0KUDOS
Forums/ Powerline Adapters
2020-06-07 00:34:22
Re:Powerline Adapter connecting, but showing no internet connection
All 5 lights are solid green. However, there's still no internet connection and, if I leave the PC connection to the Powerline ethernet, the PC has no internet. If I disconnect the Powerline...
0KUDOS
Forums/ Powerline Adapters
2020-06-06 20:12:51
Re:Powerline Adapter connecting, but showing no internet connection
@Carl All 5 lights are solid green
0KUDOS
Forums/ Powerline Adapters
2020-05-27 15:47:57
Powerline Adapter connecting, but showing no internet connection
I just moved my wife's PC to another room one floor up in our house. Powerline extender is showing connectivity, but no internet connection from the router. Any suggestions?
0KUDOS