Amiga1000LV1Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ 3G/4G Routers/MiFi
By Amiga1000 2 weeks ago

Constant switching between LTE / LTE PLUS

Hello, The MR600(EU) is placed in a location with the best possible mobile signal. Not perfect, but it's good enough. Let's say around 75% approximately. All wireless devices connect to the Internet v
Forums/ Wi-Fi Routers
By toxi 2023-10-10 17:40:55

The guest network stopped working after updating the firmware to version 1.13.2

Hello. The guest network stopped working after updating the firmware to version 1.13.2 Build 230824 Rel.74702n(5255), and it is also impossible to enable the function "Allow other devices to see" and
Forums/ Feature Request (Routers)
By Amiga1000 2023-09-21 17:42:39

WPA3 for Archer C1200

Hello everyone, Security improvement request. I use the V2 hardware version and don't know if V3 has it. It's not clear to me if this kind of upgrade has a minimum of hardware requirements, and if the
Forums/ 3G/4G Routers/MiFi
By Amiga1000 2022-07-25 08:27:46

DNS server settings are not applied

Hello, Using the MR600 in 4G+ LTE Router mode. In Settings/Advanced/LAN Settings/Primary-Secondary DNS, I enter my preferred DNS servers. (By the way, IPv6 DNS settings are missing here) I've saved th
Forums/ Wi-Fi Routers
By Amiga1000 2021-03-28 17:02:10

WPS enable/disable missing in Access Point mode

Hello everyone. This is from the C1200 User Guide: "If you want to enable/disable the WPS feature, go to System Tools > System Parameters > WPS, tick or untick the Enable WPS checkbox." However, the e