HS110 not showing POWER CONSUMPTION

HS110 not showing POWER CONSUMPTION
HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-05-30 09:38:46
Model: HS110
Hardware Version: V4
Firmware Version: 1.1.0

My HS110 smart plug, particularly to the version mentioned above, has issue. I got plenty of this but this one recently doesn't show power usage. I tried to reset today but still problem persist. 
 

so now, seems like I'm just having a HS100 which doesn't have power consumption data, which is useless for me! I buy this type to have energy monitoring..

0
0
#1
Options
10 Reply
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-05-31 05:53:54
0
0
#2
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-05-31 05:54:16
1
1
#3
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-05-31 05:55:07

Kindly someone advise what should I do. Resetting doesn't help.

0
0
#4
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-06-02 11:31:04

@Fmarcelino 

Sorry for the delay.

Could you please refer to the debug firmware in the private message and help me get the APP file?

By the way, how long have you had the HS110?

Thank you very much.

0
0
#5
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-06-02 12:35:34
0
0
#6
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-06-23 11:19:04

@Fmarcelino  Hello, 

 

Sorry for the late update, please click on your profile to check the private message, can you help install the debug tool  in my private message and help us to collect the log of this smart plug. When the power consumption looks abnormal , please help collect the log, thank you very much. 


 

 

 

0
0
#7
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-11-28 10:31:45 - last edited 2021-11-28 10:34:56

@Solla-topee are there any updates? I am also having the same problem with zero power stats seen in my Kasa app. I have factory reset the plug and the problem persists.

 

The power on stats are working fine, just that the power stats aren't.

 

For my set, I am using the special 1.1.1 beta firmware (allowing Home Assistant local polling). Seems to be an issue with your backend.

 

Regards

0
0
#8
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-11-29 12:03:17

Hello @borez 

We need to collect the log of plug to diagnose the issue, in some cases plug is diagnosed as faulty and need a replacement, some are escalated to our seniors to investigate further.   I shared you the debug tool by private message, please help collect the log and attach the log file here,  thank you. 

 

Try to factory reset plug and try a different device on plug and see if that helps:

How to reset TP-Link Kasa smart switch and plug?

0
0
#9
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-12-01 00:14:12

@Solla-topee thanks for this. Dropped you a reply - the link to the debug tool is broken. Mind if you can send it again?

0
0
#10
Options
Re:HS110 not showing POWER CONSUMPTION
2021-12-01 02:30:52

Hi @borez  I sent you a new link by PM.

1
1
#11
Options