Tapo C100 Camera no power

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Tapo C100 Camera no power

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Tapo C100 Camera no power
Tapo C100 Camera no power
2021-06-12 16:30:45
Model: Tapo C100  
Hardware Version: V20
Firmware Version: 2.3.36

I have two new tapo c100, first one works well and been well for some time, second one installed yesterday worked for an hour then decided to switch off completed as if there's no power. I followed the reset the device procedure and also unplugging from source and wall socket and nothing its like its completely dead. I gave up and decided to leave it a day. 2nd day plug it on and Three red lights appear but in the app shows no connection and no sign of the camera existing. I got to reset the device the lights remain, I go to power on the device again as instructed and back to the same thing no sign of life. It is a new camera but I just give up and really need some help to get it back to life.

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:Tapo C100 Camera no power
2021-06-16 06:05:17

@MAZ1985  Hello,

 

Please try a different power cord for the  problematic camera and see if it can be properly powered on.  (or swap the power cord of 2 tapo camera)

When camera is powered on, please press the reset button for more than 5 secs, is there any response from camera? 

May I know was there any power outage or firmware update failure caused this issue? 

 

If you have tried the above suggestions but ‘System Led’ never lights up, the camera could be defective and it is recommended to contact retailer to check warranty first. 

 

 

 

  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 3576

Replies: 1

Related Articles