TP-Link ArcherC4000 continually internet connection in spite of no issues with Modem

TP-Link ArcherC4000 continually internet connection in spite of no issues with Modem
TP-Link ArcherC4000 continually internet connection in spite of no issues with Modem
2021-07-22 16:18:21
Hardware Version: V3
Firmware Version: Archer C4000(US)_V3_191026

I have a Archer C4000 and from time to time, this router will randomly disconnected the internet and the "globe" led light on the router will turn orange.

My wifi and LAN still works but no internet.  This has become a continous phenomenon and I am getting bad remarks during meetings. I have applied all the actions that suggested in forums but none worked. 

 

2021-07-21 17:10:46 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN1_ON
2021-07-21 17:10:46 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN0_OFF
2021-07-21 17:10:46 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run LAN_OFF
2021-07-21 17:10:01 upnp[7446]: <6> 217504 Service start
2021-07-21 17:10:01 upnp[7446]: <6> 217505 Service stop
2021-07-21 17:10:01 remote-management[7210]: <6> 282505 Service stop
2019-10-26 00:00:14 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN1_ON
2019-10-26 00:00:14 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN0_OFF
2019-10-26 00:00:14 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run LAN_OFF
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 IPSEC ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 L2TP ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 PPTP ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 SIP ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 RTSP ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 H323 ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 TFTP ALG enabled
2019-10-26 00:00:13 nat[6104]: <6> 211021 FTP ALG enabled
2019-10-26 00:00:11 nat[6104]: <6> 211501 Initialization succeeded
2019-10-26 00:00:11 nat[6104]: <6> 211501 Initialization succeeded
2019-10-26 00:00:10 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN1_OFF
2019-10-26 00:00:10 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WAN0_ON
2019-10-26 00:00:10 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run LAN_OFF
2019-10-26 00:00:09 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run STATUS_ON
2019-10-26 00:00:09 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WIFI5G_2_ON
2019-10-26 00:00:09 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WIFI5G_ON
2019-10-26 00:00:09 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run WIFI2G_ON
2019-10-26 00:00:08 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run NIGHT
2019-10-26 00:00:08 led-controller[1195]: <6> 288051 Start to run GENERAL

 

0
0
#1
Options
2 Reply
Re:TP-Link ArcherC4000 continually internet connection in spite of no issues with Modem
2021-08-18 11:25:46

@Raj_Kannan 

 

May I know who is your ISP? You can follow this guide to do further troubleshooting:

[Troubleshooting] Router Disconnects from Internet

0
0
#2
Options
Re:TP-Link ArcherC4000 continually internet connection in spite of no issues with Modem
2021-08-19 11:52:31

@Kevin_Z 

Xfinity. 

0
0
#3
Options