Wifi signal problems during winter

Yesterday - last edited Yesterday
Model: Tapo C520WS  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.3.4/34127n

Salut! Am 5 camere tapo 520ws, conectate la wifi pe 3 routere (2 conectate în sistem mesh, iar al 3-lea este access point). Pe rețeaua 2.4 am viteză de aproximativ 100mb, deși routerul principal are 1000mb pe fiecare lan (routerele sunt conectate lan prin cablu utp). Acum, de când a venit iarna, iar atmosfera este puternic încărcată cu aer umed (ceață), performanța camerelor scade semnificativ! Am schimbat routerele (inițial am crezut că situația asta a fost creată de ele), nimic nu s-a schimbat! 

Vă rog să-mi spuneți o soluție! Mulțumesc!

0      
  0      
Options
2 Reply
Re:Wifi signal problems during winter
4 hours ago

@Alin_2024 

Hi,
Please describe the detailed phenomenon you are experiencing so we can better help you. For example, the camera keeps losing connection, video quality drops, or other phenomena?

What's the LED status on the Tapo C520WS? Do they keep online in the Tapo app? Are they installed outdoors?

Please go to the camera's Device Settings > Device Info page, tap the Wi-Fi icon, and check whether the RSSI value is good (> - 60dBm).

Best Regards

1  
  1  
Options
Re:Wifi signal problems during winter
19 minutes ago - last edited 18 minutes ago

@Solla-topee 

Camera are mereu led-ul verde! Nu pierde în mod conexiunea, calitatea video nu scade, DAR comunicarea este destul de întârziată... Rămân online în aplicația Tapo. Și da, sunt instalate în exterior. Tocmai asta este problema. Acum pe timp de iarnă, când atmosfera este încărcata de umezeală (ceață) valoare RSSI, creste drastic (menționez că pe timp de vara am valoarea de 45+-). Am atașat un print din acest moment! Acest aspect este valabil pentru toate cele 5 camere. Am in "sistem" și 2 prize p115, pentru îngrijirea calității RSSI a rămas neschimbată. Mulțumesc!

File:
IMG_20251222_161204.jpgDownload
  0  
  0  
Options